IT-hardware-oplossingen wereldwijd

Wij zijn Flex IT Distribution

 

Wij vertegenwoordigen de slimste deal. Door een alternatief aan te bieden voor het kopen van de nieuwste en beste producten. Te veel uitgeven aan hardware die geen echt verschil maakt voor de prestaties van een bedrijf, vooral wanneer de budgetten beperkt zijn. Tegelijkertijd vertegenwoordigen we de beste ecologische optie. Door het verminderen van de behoefte aan middelen en het verminderen van verspilling.Wij zijn het startpunt voor het kopen van refurbished hardware zonder compromissen. We maken circulaire IT mogelijk, of het nu gaat om de verkoop van nieuwe apparatuur met een gegarandeerde terugkoop, via huur- of demodiensten of door de best mogelijke refurbished producten te verkopen.

Waarom kiezen voor FlexIT

Gespecialiseerd distributeur in circulaire IT

20,000 m² voorraad

Nieuw, voorgaande modellen en refurbished hardware

IT-verhuur en IT-terugkoopdiensten

Next-Day Delivery door heel Europa

Hogere marge dan op reguliere producten

About our service

Circular IT service

 

Flex IT Distribution is al meer dan 15 jaar gespecialiseerde distributeur voor IT-Resellers in Europa. Met een duurzaam productportfolio helpt FlexIT resellers alternatieven te bieden voor de nieuwste apparatuur, zodat zij zich kunnen onderscheiden in hun aanbod aan eindgebruikers. Omdat de producten circulair zijn, zijn ze dus beter voor het milieu en zijn ook meestal voordeliger!

 

Er zijn veel alternatieven voor de nieuwste, beste IT. Verlenging van de levenscyclus is essentieel en omvat mogelijkheden zoals IT-terugkoop, renovatie en het aanbieden van vernieuwings- en EOL-modellen. Door een product te hergebruiken, wordt het niet onnodig gerecycled, waardoor er minder behoefte is aan nieuwe producten en schaarse grondstoffen. Dit geldt ook voor voorlaatste modellen, retouren of ex-demomodellen die anders ongebruikt het afvalproces zouden betreden. Door deze producten actief aan te bieden, kunnen we vechten tegen de wereldwijde schaarste aan grondstoffen. Een ander voordeel is voor uw portemonnee! Uw klant kan gemakkelijk 40-60% besparen bij het kopen van gerenoveerd in plaats van het nieuwste model, terwijl uw marge hoger is dan bij reguliere producten.

 
FlexIt doelstellingen

Onze missie

 

Een partnerschap met FlexIT is een aanvulling op uw services en biedt u hoge marges. Onze samenwerking is gericht op het bereiken van het maximale rendement op uw projecten. Samen kunnen we uw klant volledig faciliteren in alle IT-behoeften. Bovendien dragen we, samen met onze klanten, bij aan het milieu door de levenscyclus van IT-apparatuur te verlengen.

 

Onze visie

 

Wij verlengen de levenscyclus van IT-apparatuur

Wij helpen onze klanten te besparen op beheer en onderhoud

Wij helpen onze klanten bij het besparen van hardware